Snart helg

I morgon är det fredag, underbart! Denna vecka har varit extremt fullspäckad, så det ska bli skönt att den snart är över. I morse vaknade lillan 05.45 och vägrade somna om, så det var bara att palla sig upp ur sängen och börja dagen. Passade på att göra en beställning från Mat.se eftersom det ekar i kylskåpet. Det är verkligen underbart att slippa åka till affären och istället få varorna levererade in i hallen på fredag eftermiddag. Ren lyx!!!
Jag och Leija spenderade förmiddagen på babymassagen och denna vecka verkade det faktiskt som att hon uppskattade det. Idag var det inriktat på bålen och magen, typ kolikmassage. Jisses, vilket pruttkalas det blev på bebisarna :) Efter detta fikade vi på öppna förskolan med de andra mammorna och bebisarna. Sockertoppen fullkomligt däckade i vagnen efter alla nya intryck.
 
I eftermiddags hade vi äntligen tiden på Sahlgrenska hudklinik för att undersöka Leijas födelsemärke. Vi blev remitterade redan på BB och nu fyra och en halv månad senare var det dags. Hudspecialisten tittade på det i exakt en minut och konstaterade att det var ett "vanligt" godartat födelsemärke. Alltså görs ingenting åt det. Leija kan själv välja när hon blir äldre om hon vill ta bort det av rent estetiska skäl. Jag tycker dock att det är lite "charmigt", men så är jag ju hennes mamma också.
Nu har lillhjärtat äntligen somnat natten och en helt slutkörd mamma skall lägga sig på soffan med nya mama och en kopp grönt te.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus