Rest in peace...

Jag tog med henne hem från ett kattpensionat i smyg när jag var nio år.  De sa på pensionatet att om ingen kom och hämtade henne så skulle hon avlivas...sagt och gjort, där och då bestämtde jag mig för att rädda henne. Hon var min kelgris och sov i min säng i många år tills jag flyttade hemifrån. Då bytte hon säng och flyttade in till min mamma, där hon somnade varje natt tills nu. Hon var verkligen en riktig myskatt.
 
Nu har du det bra i katthimlen tillsammans med Lasseman <3
 

Bästa barnvakten

Idag har Arthur med Marlon till jobbet. Det är riktigt skönt att få lite paus och inte behöva planera in hans promenader för en dag. Så idag har vi en riktig tjejdag här hemma!
Just nu ligger Leija framför spegeln och speglar sig. Där kan hon ligga riktigt länge, så det är den perfekta magträningen och barnvakten om man vill få någonting gjort. Snart skall vi iväg och träffa några andra mammor och deras bebisar.
 

Vårjacka

Nu när solen har börjat titta fram och temperaturen ligger över nollstrecket har jag börjat fundera på vårjacka till lilla sockertoppen... Vad tycker ni?
 
 
 
 
 

Fantastiska Bröllop

Här kommer lite bilder från helgens bröllop...Tack magnus och Therese för ett fantastiskt bröllop och Tack mamma och pappa för att ni tog hand om lillan så bra!
 

Egentid

I den här familjen är helgfrukostar heliga. Det är vår tid att sitta ned, vara tillsammans och planera dagen eller livet. Idag var både Arthur och Leija morgontrötta och stannade kvar i sängen, medan jag passade på att sätta mig i lugn och ro och bara njuta av lugnet och egentiden. Underbart!
Om en timma kommer mina föräldrar... längtar efter dem!
 

Första vårtecknet

Titta vad vi hittade i rabatten när vi kom hem från långpromenaden...
 
 
...och Marlon sprang in för att leta upp första bästa solkatt att sola i
 
 

Händelserik helg

Idag är en sån där dag då jag inte har så mycket planerat. Lillan sover sitt lunchpass nu så jag får passa på att städa undan i lägenheten och maila med arkitekten. I morgon skall vi ha middagsbjudning här hemma och fira att vindsprojektet äntligen är igång på riktigt. Vi blir sju personer, så jag måste sätta igång och planera menyn. På lördag är det bröllop! Våra vänner gifter sig så mina föräldrar kommer ner till Göteborg och ska passa det lilla busbarnet medan mamman och pappan får njuta av kärlek och fest. Jag ser verkligen fram emot att få göra någonting tillsammans som ett par igen, och inget är väl trevligare än bröllop! Det skall bli så vackert att se Therese och Magnus säga JA till varandra på lördag.

Myshunden

Marlon är verkligen en myshund... Han avskyr vinter och kyla och dagar som denna får man bära ut honom. Dock ser det ut som han har det ganska gott!
 
 
 

Vindsprojektet

Jag har bokat möte med arkitekten i morgon bitti, ska bli så spännande. Äntligen är projektet igång på riktigt! För er som inte känner till "vindsprojektet" så handlar det om att vi skall bygga ut vår lägenhet till en etagelägenhet. Idag är det en tvåa på 80 kvm och när vi är klara kommer det vara en fyra fördelat på två plan. Passar lite bättre när lillan växer upp och behöver mer yta. Jag har själv skissat på ungefär hur jag vill att vår övervåning skall se ut, ska bli intressant och se vad arkitekten kan tillföra.
 

Trött mamma

 
Idag är det en trött mamma som skriver. Det känns som att jag är mer död än levande. Lillan var uppe nästan en gång i timman i natt och var antingen ledsen eller hungrig. Även idag är hon riktigt ledsen och trött. Det är jobbigt när man inte vet vad det är som är fel och inte riktigt vet vad man skall göra för att det skall bli bättre. Nu sover hon i alla fall... Hoppas det blir bättre när hon vaknar.
 
 
 
 

Semesterplaner

Just nu sitter jag och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Idag har det varit riktigt trist väder i Göteborg vilket gör att man längtar bort ännu mer. Sedan någon vecka tillbaka har jag och Arthur påbörjat planerna inför årets semesterresor. I och med att man sedan 2012 kan vara föräldraledig tillsammans, sk dubbeldagar,  tänkte vi vara lediga ca 10 veckor tillsammans i år. Sådan lång ledighet får man inte tillsammans många gånger i livet. Därför tänkte vi passa på att göra någonting vi länge har drömt om, nämligen bila genom Europa. Vi planerar att åka i slutet av maj och vara borta så länge lillan tillåter. Tanken är att vi skall börja resan i Lettland där vi skall hälsa på Arthur familj. Vi kommer stanna där ca en vecka för att sedan resa vidare mot vårt slutmål, Kroatien. I Kroatien sannar vi en längre tid och kör utefter landets underbara kuststräcka. Vi reste runt i kroatien 2010 och blev totalt förälskade. Redan då beslöt vi oss för att komma tillbaka ganska snart.
Bjuder här på lite bilder från Kroatien 2010
 
 

Bankmöte

 
Nu har vi spenderat eftermiddagen på banken för att öppna konton och sparande åt Leija. Perfekt att spara undan så att det finns en kontantinsats till lägenhet den dagen lillan skall flytta hemifrån. Känns väldigt långt borta nu, men om tiden fortsätter att gå så här fort hinner vi bara blinka innan lillan är stor och vi är gamla...hemsk tanke!
 
 
 
Nu ska det bli fredagsmys här hemma. Vill egentligen bara passa på att önska er en trevlig kväll och helg!
 

Trevlig kväll..

Igår firade vi kärlekens dag med blommor, choklad och en god middag. Vi avnjöt risotto med ugnsbakad kyckling och därefter avnjöts en vit chokladmousse med rårörda hallon. Dock har trötthet fått en ny dimension efter att lillan kom då vi direkt efter middagen somnade som slagna hjältar...
 

valentine's day!

 
Denna romantikens dag kunde inte ha börjat bättre. Min dotter gav mig den bästa presenten jag kunde få. En hel natts sömn! Detta är första gången sedan hon föddes jag sover en hel natt...Underbart!
Nu ska vi göra oss i ordning för att spendera dagen med Anna och Lova. Ikväll blir det mys med kärleken när mitt lilla hjärta har somnat.
 
 
Ha en bra alla hjärtans dag!

Mysig dag..

Nu är vi precis hemkomna efter en heldag ute...Idag passade vi på att ta en riktigt lång promenad i slottskogen tillsammans med finaste Malin och hennes fyra veckor gamla dotter. Vädret bjöd på strålande sol och kanske till och med lite vårvärme. Vi avslutade promenaden på café Way -cup, vid Järntorget. Riktigt trevligt ställe med roliga idéer både gällande maten och inredningen.
Därefter spenderade jag och Leija eftermiddagen på stan i jakt efter en utstyrsel till kommande bröllop nästa lördag.
Mysig dag med trevligt sällskap!
 

Då var det dags...

Efter en lång betänketid känns det som att det är dags för mig med att göra entré i bloggvärden. Delvis för att nyblivna morföräldrar, släkt och vänner i mina gamla hemtrakter (Värmland) skall kunna följa mina och min lilla familjs vardagsbestyr men även för min egen skull. Jag vill kunna minnas och se tillbaka på sådana stunder som annars lätt faller i glömska, lite som en dagbok. Jag skriver alltså bloggen för min egen och mina närmastes skull...Självklart är ni andra som hittar hit hjärtligt välkomna att följa med på vår färd genom livet och allt vad det innebär!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus