Resan ner genom Europa

I går kväll anlände vi äntligen till "vårt" hus i Umag, efter ungefär 150 mil på vägen. Lillan somnade i sin säng nästan direkt medan vi satt ute på terrassen och myste med lite bubbel för att skåla in vår två månaders långa ledighet tillsammans. Leijis var nog lite trött efter allt resande och bestämde sig för att ge oss sovmorgon i morse till kl 8.30. Underbart! Resten av dagen har vi solat och badat i vår poolen. Nu har det dock dragit in oväder med regn och åska, så ikväll blir det inomhus mys med film och italiensk mat. Jag har lite problem med uppdateringen av bilder för tillfället, men här kommer några ifrån resan fram tills nu...
 
 
Första natten efter Göteborg-Kiel färjan spenderade vi i den vackra staden Würzburg. Kortet är taget uppe ifrån Marienbergs fästning. Würzburg är första "stoppet" på Romantische Strasse som vi fortsatte på dag två med Füssen som slutdestination.
 
 
 
På väg mot vår slutdestionation på dagens körsträcka stannade vi några timmar för lunch i Rothenburg. Vacker stad som påminner väldigt mycket om Visby, med sin ringmur och kullerstensgator.
 
 
rint 19.00 på kvällen nådde vi slutet på den romantiska vägen, Füssen. Otroligt vacker plats omringad av alpbergen där topparna fortfarande var täckta av snö. Alpsjön på bilden ovan och "disneyslottet" Neuschwanstein var helt magiskt. Jag önskar att vi hade haft lite mer tid här, men vi var tvungna att fortsätta vår resa mot Salzburg där vi skulle sova över natten. 
 
 
Efter en natts sömn på ett riktigt trevligt hotell i Salzburg och en runda på stan åkte vi vidare till vårt hus i Umag!
 
Kram från oss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus