5 månaders vaccin

Idag har vi varit på fem månaders vaccinationen. Lite sent kan tyckas, men vi var tvungna att byta tid eftersom jag var sjuk när den egentligen skulle tas. Eftersom det är två sprutor som tas i låren så har sköterskan med sig en assisterande sköterska så att de kan ta båda sprutorna samtidigt, På så sätt blir det ju bara "ett" stick för den lilla. Vid tre månaders vaccinationen blev hon väldigt trött och matt efteråt. Idag har hon ännu inte visat några tecken på vare sig trötthet, feber eller smärta. Hoppas det håller i sig!
 
På vägen hem passade vi på att slinka in på Babyproffsen...Det blev bl a detta förkläde från Baby Björn. Efter x antal förstörda bodysar bestämde jag mig för att köpa ett förkläde istället för haklapp. Nu kan det grisas för fullt vid matbordet.
 
 
 
 
Det blev även dessa konstruktionsbägare. Enriktig hitt visade det sig! Hon har suttit en bra stund med att banka och studera dessa färgade bägare nu. Det är dock extra roligt att kasta dem i golvet och titta på när mamma plockar upp dem. Resultatet av dessa leksaker blir kanske en smal mamma och en sur granne!
 
Kanske har hon ärvt sin mors bygg och fastighetsintresse :)


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus